strand-parc.jpegDe astăzi, 19 mai 2023, serviciul de agrement din Parcul Ștrand – plimbare cu trenulețul sau cu barca – este disponibil pentru vizitatori.

În sezonul de vară, trenulețul își va oferi serviciile doritorilor în fiecare weekend, după următorul program:

• vinerea, între orele 11:00 și 20:00;
• sâmbăta și duminica, între orele 10:00 și 20:00.

O plimbare cu trenulețul costă 5 lei pentru copii și 10 lei pentru adulți.

Programul de funcționare pentru închirierea bărcilor este în fiecare zi de vineri, între orele 11:00 și 20:00, respectiv sâmbăta și duminica, în intervalul orar 10:00 - 20:00, iar prețul unui bilet este de 20 lei/oră.

Administrația locală mulțumește tuturor cetățenilor care beneficiază de acest serviciu de agrement cu respectarea regulilor și a personalului ce asigură funcționarea parcului, protejând bunurile publice și având o atitudine civică de respect reciproc față de toți ceilalți utilizatori.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.