Ion_Georgescu_mesaj.jpgLa mulți ani tuturor celor care poartă cu demnitate halatele albe, transmite primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu. 

"Ziua Mondiala a Sănătății constituie un prilej de recunoaștere publică și respect pentru toți cei care se pun în slujba sănătății oamenilor.

Profesia de medic, asistent medical şi farmacist sunt considerate unele dintre cele mai nobile meserii din lume, dar și unele care implică o responsabilitate inegalabilă. Tuturor le aduc mulţumiri pentru întreaga activitate depusă cu profesionalism și abnegație, pentru implicarea continuă în prevenirea, diagnosticarea, tratarea şi oferirea de îngrijiri medicale de calitate.

Cu acest prilej felicit corpul medical, nu doar din orașul Mioveni, ci în integralitatea sa, pentru realizările profesionale și le doresc tuturor suces în proiectele viitoare. 

Părintele medicinii, Hipocrate, zicea: “Sănătatea este o comoară pe care puţini ştiu să o preţuiască, deşi aproape toţi se nasc cu ea”. De Ziua Mondială a Sănătăţii, eu vreau să le transmit tuturor să înveţe să preţuiască şi să aiba grijă de sănătatea lor!", arată Ion Georgescu. 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.