sofer violent

Zilele trecute, magistrații de la Judecătoria Pitești au dat sentința în cazul unui șofer extrem de violent care pe 5 februarie 2022 a bătut un alt șofer pe strada Exercițiu din Pitești, lângă sensul giratoriu de lângă magazinul Lidl.

Deși șoferul vinovat a fost foarte agresiv, lovind cu picioarele și cu pumnul pe celălalt șofer, fugind apoi cu mașina de la locul agresiunii, judecătorii piteșteni au fost incredibil de toleranți cu acesta, condamnându-l la 9 luni de închisoare cu suspendare, cu un termen de supraveghere de doi ani. Judecătorii și-au motivat sentința extrem de blândă prin faptul că șoferul este la prima abatere. Sentința poate fi atacată cu apel în 10 zile de la comunicare.

Conform anchetatorilor, pe 5 februarie 2022, aproape de prânz, persoana vătămată conducea mașina pe strada Exercițiu. Ajungând în sensul giratoriu de lângă magazinul Lidl, persoana vătămată a fost claxonată insistent de către șoferul unui autoturism din spate, șofer care i-a adresat cuvinte jignitoare, având geamul portierei deschis. După ce mașinile au trecut de sensul giratoriu, persoana vătămată a oprit mașina pentru a da prioritate de trecere pietonilor, numai că șoferul agresiv din spate a accelerat și s-a poziționat în fața autoturismului persoanei vătămate. Șoferul vătămat a deschis portiera, numai că șoferul agresiv a venit lângă el și l-a lovit cu genunchiul în burtă și în coaste, după care i-a dat și un pumn în cap. Agresorul s-a oprit numai după ce mai mulți șoferi martori i-au strigat să înceteze. Ulterior, șoferul foarte violent s-a suit în mașină și a fugit. Numai că mai mulți martori i-au fotografiat numărul de înmatriculare, iar ulterior acesta a fost reținut pentru 24 de ore, după care a fost lăsat liber. Șoferul bătut nu s-a constituit parte civilă la proces.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.