tabacu

Judecător la Curtea de Apel Pitești din 2004, Andreea Tabacu a fost selectată la finalul lunii trecute de către Consiliul Superior al Magistraturii pentru a participa la o vizită de studiu la Curtea de Justiție a Uniunii Europene din Luxemburg, vizită ce se va organiza la începutul lunii iulie.

Un foarte apreciat magistrat, Andreea Tabacu este doctor în drept, conferențiar la Facultatea de Drept a Universității din Pitești. A fost avocat în Baroul Argeș în perioada 1998-2004, obținând locul I pe țară la definitivatul din anul 2000.

A urmat printre altele un stagiu de pregătire în administrația publică la Universitatea Paris XII Val de Marne – France și un stagiu de practică în cadrul serviciilor administrative ale orașului Evreux – Franța.

În 2005 și-a luat doctoratul în cadrul Universității Lucian Blaga – Sibiu, Facultatea de Drept Simion Bărnuțiu.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.