patinoar1.jpgSâmbătă, 17.12.2022, municipalitatea piteșteană oferă, prin SABIBA din cadrul SPEPMP, serviciul de agrement – patinaj, în parcul Trivale, pe aleea principală, zona Grotă. Suprafața destinată patinajului măsoară aproximativ 500 mp, gheața fiind recondiționată la fiecare două ore.
Programul de funcționare este zilnic, între orele 10:00 și 19:00, cu pauze de 15 minute destinate întreținerii luciului gheții.
Tariful de acces pe patinoar este de 5 lei/oră, iar prețul pentru închirierea patinelor este de 10 lei/oră.
Administrația locală mulțumește, cu această ocazie, tuturor cetățenilor care beneficiază de acest serviciu de agrement respectând regulile și personalul ce asigură funcționarea patinoarului, protejând bunurile publice și având o atitudine civică de respect reciproc față de toți ceilalți utilizatori.
 
 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.