anca baciu

Una dintre cele mai dinamice comune din județul Argeș, Corbi atrage constant, grație eforturilor administrației locale, proiecte extrem de utile pentru comunitate. Proiecte ce fac din Corbi o comună europeană în adevăratul sens al cuvântului.

Proiectul privind alimentarea cu gaze a comunei este deja la stadiul de licitație, iar pentru introducerea canalizării se lucrează în prezent la studiul de fezabilitate. Canalizarea se va realiza pe lungimea drumului județean, în continuarea canalizării deja existente. Ambele proiecte se derulează prin programul ”Anghel Saligny”, iar valoarea lor cumulată este de aproximativ 55 milioane lei. Lungimea rețelei de gaze în comuna Corbi va fi de 30 de kilometri.

”Un alt proiect important, ce va fi derulat prin PNRR, constă în instalarea unui sistem de supraveghere video în toată comuna Corbi, precum și în digitalizarea Primăriei. Vor fi montate camere de supraveghere pe fiecare stradă din comună. Iar multe dintre documentele de la Primărie vor putea fi obținute online”, spune primărița Anca Baciu.Valoarea proiectului este de aproximativ 400.000 de euro.

sala corbi sport

O altă veste bună: sala de sport din Corbi va fi gata în curând, realizarea ei fiind finanțată prin Compania Națională de Investiții. Valoarea investiţiei este de peste 6 milioane lei. Sala va fi una ultramodernă, cu 102 locuri.

Un alt proiect aprobat de CNI privind reabilitarea şi modernizarea străzilor Ureanu şi Valea Mare (DC 272B) şi amenajarea Văii, în satul Stăneşti din comuna Corbi va fi gata în primăvara lui 2023.

Iată așadar tot atâtea dovezi palpabile că iarna se numără proiectele de succes în comuna Corbi.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.