Ziua-Bogati.jpgZiua de 29 august, de Sfânta Sărbătoare a Tăierii Capului Sfântului Ioan Botezătorul, este o zi reprezentativă pentru locuitorii comunei Bogaţi. În această zi, de foarte mulţi ani, oamenii din Bogaţi se întâlnesc în centrul comunei pentru a socializa şi a petrece, celebrând astfel ziua comunei. Sub numeroase titulaturi această întâlnire a locuitorilor comunei Bogaţi s-a transformat într-un eveniment de tradiţie, care acum se desfăşoară sub patronajul autorităţilor locale. 

Bogati5.jpgConform primarului Ion Gîrleanu, această întâlnire a locuitorilor din comuna sa a început a se organiza cu mulţi ani în urmă. Primarul spune că pe vremea când era copil acest eveniment se numea ,,Târgul de la Bogaţi”, după care s-a numit ,,Întâlnirea Fiilor Satului”, iar mai apoi ,,Ziua Comunei Bogaţi”, eveniment organizat de Primăria Bogaţi. 

Aşa se face că de 8 ani de zile, la iniţiativa primarului Ion Gîrleanu, acest eveniment de mare însemnătate pentru locuitorii din Bogaţi, se desfăşoară sub patronajul Primăriei. 

Astfel că şi anul acesta, primarul Ion Gîrleanu a organizat Ziua Comunei, sărbătoare care cinsteşte tradiţiile locale şi care reprezintă un bun prilej de întâlnire pentru toţi locuitorii.

# ,,Ziua Comunei Bogaţi”, un eveniment pe măsura aşteptărilor

Ieri, după amiază, centrul comunei Bogaţi a devenit neîncăpător, mii de persoane au venit să ia parte la evenimentul organizat de Primăria Bogaţi. Mai marii judeţului, politicieni ai tuturor formaţiunilor politice, fii ai satului veniţi acasă şi locuitori ai comunei Bogaţi, cu toţii s-au adunat, ieri,  29.08.2017, în centrul comunei, pentru a lua parte la cea mai importantă sărbătoare de peste an a acestei minunate localităţi, şi anume, ,,Ziua Comunei Bogaţi”, organizată de primarul Ion Gîrleanu împreună cu viceprimarul şi membrii Consiliului Local. Încă de la intrarea în comună erai indus într-o atmosferă de sărbătoare datorită steagurilor care fluturau măreţe din stâlp în stâlp, vestind, astfel, sărbătoarea ce are loc în localitate. 

Bogati2.jpgVoia bună a fost întreținută de invitați de seamă, Ilie Roşu, Ionuț Dolănescu și Maria Ciobanu, acompaniați de orchestra ”Doina Argeșului” și de Ansamblul folcloric ”Dorul” ale Centrului Cultural Județean Argeș.

Şi cei tineri au avut parte de o surpriză oferită de Primăria Bogaţi, pe scenă urcând şi celebra artistă de muzică uşoară Sandra N. 

bogati3.jpg,,Dragi consăteni! Mă bucură faptul că sunteţi azi într-un număr atât de mare, în ciuda faptului că nu este o zi de weekend. Întotdeauna am afirmat că dumneavoastră sunteţi forţa mea edilitară. Mereu m-am bizuit pe dumneavoastră pentru că de unul singur nu puteam face nimic. Numărul mare de voturi pe care mi l-aţi dat de patru ori, în procent de peste 80%, mi-a dat încredere şi putere de muncă, fiind conştient că muncesc pentru oamenii care mă apreciază. 

La rândul meu, am făcut tot ce mi-a stat în putinţă să fiu întotdeauna aproape şi să ajut prin mijloace legale pe cei nevoiaşi, acesta fiind şi primul meu obiectiv”, le-a spus primarul locuitorilor  prezenţi la acest eveniment.Bogati4.jpg

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.