georgescu

Prima etapă a procesului pe care primarul Ion Georgescu de la Mioveni i l-a intentat afaceristului Stelian Crăciun pentru violarea sediului profesional a trecut de camera preliminară de la Judecătoria Pitești. Instanța a respins ca neîntemeiate cererile și excepțiile formulate de către inculpatul Stelian Crăciun și a dispus începerea judecății. Surse judiciare au precizat pentru FinanciarPress.ro că primul termen al procesului va fi în luna septembrie.

Reamintim că un incident șocant s-a petrecut pe 11 februarie în biroul primarulului Ion Georgescu de la Mioveni. Stelian Crăciun, unul dintre cei mai cunoscuți interlopi din Argeș, a intrat efectiv în biroul primarului, alături de omul de afaceri Daniel Otobîcu, și l-a îmbrâncit pe primar. Intervenția rapidă a paznicului din Primăria Mioveni a făcut ca situația să nu degenereze. Polițiștii din Mioveni au intervenit rapid. Cu cei doi veniseră încă două persoane, care au rămas în fața Primăriei Mioveni.

De-a lungul anilor, Stelian Crăciun a fost implicat în zeci de scandaluri. Stelian Crăciun are mai multe dosare penale pentru șantaj, iar anul trecut a fost reținut pentru 24 de ore.

Stelian Crăciun are o strânsă relație de prietenie cu Marius Aioanei, fostul adjunct al Poliției Mioveni, urmărit penal de DNA de aproape un an pentru acte de comerț incompatibile cu funcția.

Conform rechizitoriului procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, Stelian Crăciun ”a avut o atitudine nesinceră pe parcursul fazei de urmărire penală, nerecunoscând fapta reţinută în sarcina sa”.

Stelian Crăciun va fi judecat pentru violarea sediului profesional şi riscă închisoare între trei luni şi trei ani sau amendă.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.