orasul-stefanesti-judetul-arges.jpgPrimăria și Consiliul Local Ștefănești, în frunte cu edilul Nicolae Velcea, au pregătit așa cum se cuvine ziua de 1 Iunie, Ziua Internațională a Copilului. Astfel, de 1 iunie, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, Primăria și Consiliul Local Ștefănești vă invită să participați împreună cu cei mici la un spectacol cu personaje de poveste și desene animate care se va desfășura în parcarea Școlii Gimnaziale "Vintilă Brătianu ", între orele 17.00-20.00. Oricine este binevenit!, transmite primarul Nicolae Velcea. 

Pe de altă parte, primarul Nicolae Velcea anunță că în data de 1 iunie 2022, în intervalul orar 16.00 – 20.00, se va închide circulația rutieră pe strada Coasta Câmpului, pe segmentul de drum ce are ca reper Școala Gimnazială „Vintilă Brătianu” până la imobilul Biroului de Impozite și Taxe Locale Ștefănești – zona blocuri, ca urmare a evenimentului organizat cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului.

Ruta alternativă recomandată este Strada Aleea Pieței, printre blocuri, cu iesire în Aleea I.C.H.V.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.