autogaraAutogara Sud Pitești este de mulți ani un focar de nereguli și mizerie, de la WC-uri insalubre până la microbuze cu probleme și asfalt în parcare plin de gropi. Iar zilele trecute, comisarii OPC Argeș și Prahova au efectuat ample controale acolo. La Autogara Sud Pitești au fost găsite numeroase nereguli.

Au fost verificate mai multe  autovehicule pentru transport persoane, constatându-se următoarele deficiente: balustrade de sprijin nefixate corespunzător, praguri deteriorate, podea cu porțiuni sparte, scaune defecte, instalații aer condiționat nefuncționale, etc. Au fost oprite de la utilizare până la remedierea deficiențelor cinci mijloace de transport.

În Autogara Sud Pitești au fost constatate deficiențe în ceea ce privește starea spațiilor de așteptare, mobilierul exterior deteriorat, nefixat, precum și grupuri sanitare insalubre. A fost oprită temporar activitatea Autogării Sud Pitești, până la remedierea deficiențelor. Au fost aplicate sancțiuni în valoare totală de 60.000 lei. Mai bine mai târziu decât niciodată…

scaune rupte

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.