imobil.jpgLa sesizarea Primăriei Municipiului Pitești, Poliția Locală – Departamentul Disciplină în Construcții și Afișaj Stradal – a verificat șantierul din strada Zenitului, unde constructorul ridica șase imobile (parter + mansardă), anunță primarul Cristian Gentea.
Oamenii legii au constatat că se construia fără autorizație. Au fost întocmite procese - verbale de constatare și sancționare a contravențiilor, s-au aplicat, conform legii, amenzi în valoare de 6 000 de lei și i s-a pus în vedere constructorului intrarea în legalitate.
Până la obținerea autorizațiilor, lucrările au fost sistate.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.