georgescuMiercuri 22 decembrie, la Centrul Cultural Mioveni a fost prezentat bilanțul Primăriei Mioveni privind activitatea din acest an. Iar primarul Ion Georgescu a venit cu mai multe vești foarte bune, precum aceea că până în 2023 în zona Centrului Cultural Mioveni va fi amenajată o Grădină de vară.

 

O veste ce va bucura foarte mulți locuitori din Mioveni este aceea că în cartierul Făget se va realiza rețeaua de gaze naturale până în 2023. ” Zona Făget va avea gaze naturale în următorii doi ani. Zona Făget va fi de mare interes în viitor. Era o normalitate ca și locuitorii cartierului Făget să aibă acces la gaze naturale”, a declarat primarul Ion Georgescu.

 

Valoarea proiectului este de 1,8 milioane euro, 90% din sumă fiind acoperită de la bugetul local.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.