gentea-asistenta-sociala.jpgDirecția de Asistență Socială Pitești a organizat, ca și anul trecut, o acțiune prin care municipalitatea vine în sprijinul familiilor ce se confruntă cu greutăți materiale, aflate în evidența D.A.S. a municipiului Pitești.
Astfel, în prag de Sărbători, fiecare din cele 30 de familii care au nevoie de susținere pentru a depăși dificultățile acestei perioade a primit câte un pachet cu produse alimentare necesare pentru o masă tradițională de Crăciun.
Ajutorul oferit acestor familii cu mulți copii și care trec prin momente greu de gestionat, uneori, a fost primit cu bucurie de beneficiari și vine în continuarea seriei de acțiuni umanitare pe care municipalitatea le susține și le promovează în rândul comunității piteștene, nu doar cu prilejul sărbătorilor, ci și în restul anului.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.