incidentaDSP Argeș a făcut publice vineri 26 noiembrie datele actualizate privind incidența cazurilor de COVID-19 din cele 102 localități din județ. Vestea bună este că incidența este în scădere puternică în majoritatea localităților. Mai mult, trei comune din Argeș nu au mai avut vreun caz de COVID-19 în ultimele 14 zile. Este vorba de Micești, Mozăceni și Nucșoara. Este pentru prima oară în ultimele patru luni când Argeșul are trei comune cu incidență zero. Iar 15 comune au o incidență a cazurilor foarte mică, între 0,98 și 0,22.

 

Iată și rata incidenței cazurilor de COVID-19 în cele șase orașe din Argeș: Topoloveni (2,99 cazuri la 1.000 de locuitori), Mioveni (2,71), Ștefănești (2,67), Curtea de Argeș (2,32), Pitești (2,27) și Câmpulung Muscel (2,25).

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.