carantina-1_bb74e.jpgÎn ziua de 25 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești, care efectuau verificări ale persoanelor pentru care au fost instituite măsuri de izolare sau carantinare la adresa aleasă, au constatat că doi tineri, de 19, respectiv 21 de ani, din Ștefănești, nu au respectat măsura izolării la adresa aleasă, de pe raza aceleiași localități. 

Ca urmare a celor constatate, aceștia au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, fiecare, iar situaţia a fost comunicată D.S.P. Argeș.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.