hoti-bijuterii.jpgPolițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Argeș au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat (două acte materiale).

Din cercetări, s-a stabilit că, în noaptea de 19 spre 20 septembrie a.c., doi bărbați, de 42 de ani, din Pitești, respectiv 36 de ani, din Călinești, ar fi pătruns prin efracție în incinta unui magazin de bijuterii din Pitești, în împrejurarea în care sistemele antiefracție nu funcționau corespunzător, iar din interior ar fi sustras cantitatea de 1,1 kg de bijuterii din aur, în valoare de aproximativ 310.000 de lei.

De asemenea, din cercetări a rezultat că, în noaptea de 17 spre 18 ianuarie a.c., cei doi ar fi pătruns prin efracție într-o sală de jocuri de noroc, de unde ar fi sustras aproximativ 20.000 de lei.

Reamintim că, în ziua de 08 octombrie a.c., cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar ulterior prezentați, de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, în fața instanței, care a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Dosarul cauzei urmează să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.