genteaA făcut multă vâlvă acum o săptămână cazul dezvoltatorului imobiliar care a ridicat un bloc în zona tancodrom din Piteşti, deşi primise autorizaţie doar pentru o vilă. Iar autorităţile s-au autosesizat foarte repede în cazul blocului ilegal. După ce primarul Cristian Gentea şi Poliţia Locală au mers la faţa locului, luni 22 noiembrie, patru persoane, inclusiv un angajat al Primăriei Piteşti, au fost audiate de către poliţişti, fiind cercetate pentru fals intelectual şi abuz în serviciu. Mai mult, la sediul Primăriei Piteşti şi la cel al constructorului au fost făcute percheziţii.

 

Am vorbit cu primarul Cristian Gentea legat de acest caz care creează un precedent pe piaţa imobiliară din Piteşti, o piaţă în care ani de zile prea mulţi dezvoltatori au ridicat blocuri pe bandă rulantă fără respectarea multor norme legale.

 

„Respectivul angajat al Primăriei Piteşti a fost dus de dimineaţă la audieri. Am pus la dispoziţia autorităţilor toate documentele solicitate şi colaborăm în continuare. Nu este normal ce s-a întâmplat. Cei care doresc să dezvolte proiecte imobiliare trebuie să respecte legea şi toate reglementările în vigoare. Cetăţenii ne-au sesizat şi ne sesizează în continuare diferite nereguli legat de construcţii ridicate în Piteşti şi le vom verifica pe toate. Vom aplica legea fără ezitare şi nu vom ezita să aplicăm sancţiuni”, spune primarul Cristian Gentea.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.