pendiucPe 21 octombrie, la Curtea de Apel Bucureşti trebuia să aibă loc un nou termen în deja faimosul dosar Publitrans. Numai că procesul a fost amânat din nou, pentru că avocatul fostului primar Tudor Pendiuc a lipsit, după cum ne-au confirmat surse judiciare. Este pentru a patra oară de când a început recursul când procesul se amână din cauza lipsei apărătorului lui Tudor Pendiuc.  Magistraţii au stabilit următorul termen al procesului pentru 9 noiembrie a.c.

 

Pe 12 februarie 2020, 12 dintre cei 14 inculpaţi din dosarul Publitrans au fost condamnaţi de Tribunalul Bucureşti în primă instanţă la închisoare cu executare. Sentinţa a fost definitivă şi a fost atacată cu apel la Curtea de Apel Bucureşti. Tudor Pendiuc a fost condamnat pe fond, la 8 ani de închisoare cu executare.

 

Prejudiciul în dosar a fost estimat de către procurorii anticorupţie la peste 5 milioane de euro.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.