carantinaDirecția de Sănătate Publică anunțat miercuri 13 octombrie datele privind situația epidemiologică din ultimele 24 de ore. Dacă marţi Piteştiul avea o rată a infectărilor cu SARS-CoV-2 de 7,29 la mia de locuitori, miercuri aceasta a ajuns la 7,74, fapt ce înseamnă că în Piteşti se va institui carantina de noapte pentru persoanele nevaccinate, timp de 14 zile, în toate zilele săptămânii. În Piteşti sunt la ora actuală 1.326 cazuri de persoane infectate cu SARS-CoV-2. După cum ne-a confirmat subprefectul Emanuel Soare, măsura carantinării de noapte la Piteşti va intra în vigoare de la miezul nopţii. Miercuri 13 octombrie, de la ora 13, va avea loc o şedinţă a CJSU în cadrul căreia se vor stabili şi alte măsuri legate de situaţia din Argeş.

Conform DSP Argeş, localităţile cu cele mai mari rate ale infectărilor din judeţ sunt Poienarii de Argeş (13,99), Albeştii de Muscel (10,4) şi Băbana (9,72).

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.