nicolae si anca baciuComuna Corbi face parte din proiectul "CODRII DE MÂINE", iniţiat de Asociatia Principele Nicolae. Acest proiect vizeaza împădurirea mai multor suprafeţe de teren degradat din comuna Corbi. Iar primele acţiuni vor avea loc pe 16 şi 23 octombrie în zona „La Chilii”, începând cu ora 10. Trebuie spus că Principele Nicolae va fi prezent la fiecare dintre cele două acţiuni. Iar Primăria Corbi este partener al acestui eveniment deosebit. Voluntarii care doresc sa participe se pot inscrie prin mesaj privat pe Facebook la Primăria Corbi, pe adresa de email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau la telefonul 0248580005.

 

„Am primit o adresă de la Asociaţia Principele Nicolae prin care ne solicitau să le spunem o suprafaţă pe care am avea-o de împădurit. Le-am trimis un e-mail înapoi cu toate suprafeţele. Ulterior, Principele Nicolae şi cu mai mulţi colaboratori au venit la Corbi şi am mers împreună ca să vadă terenurile ce trebuie împădurite. Au rămas foarte încântaţi de zona Corbi. Sâmbătă 16 octombrie va fi împădurit aproximativ un hectar cu 10.000 de puieţi de salcâm. Iar pe 23 octombrie va fi împădurit încă un hectar. În total, am avea 25 de hectare de teren de împădurit”, a declarat pentru FinanciarPress.ro Anca Baciu, primăriţa de la Corbi.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.