iohannisPreşedintele Klaus Iohannis a semnat luni 28 iunie decretul pentru reîncadrarea în funcţia de judecător la Curtea de Apel Piteşti a Ilenuţei Bădiceanu. Asta după ce luna trecută secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a stabilit reîncadrarea în funcţie a nu mai puţin de opt judecători care s-au pensionat în ultimul an, printre care şi Ilenuţa Bădiceanu (Curtea de Apel Piteşti).

 

Absolventă a Facultăţii de Drept de la Universitatea din Bucureşti, Ilenuţa Bădiceanu a devenit judecătoare în 1998, activând iniţial la Judecătoria Darabani, iar ulterior la Judecătoria Piteşti. Între 2006 şi 2009 Ilenuţa Bădiceanu a fost preşedintele Judecătoriei Piteşti.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.