copii leresti22 de copii sărmani din comuna Lereşti au avut parte duminică 13 iunie de o experienţă de neuitat. Graţie cunoscutului activist Valeriu Nicolae, aceştia au asistat la Bucureşti pe Arena Naţională la partida Austria-Macedonia. Şi, după cum spune Valeriu Nicolae, seara a fost pentru copiii din Lereşti una pe care o vor ţine minte toată viaţa: „Au avut numele pe ecranul de pe stadion la deschiderea meciului și s-a lăsat cu plânsete de emoții în tribune”.

 

Mai trebuie precizat că în ultimii ani Valeriu Nicolae a sprijinit constant cu fapta copiii defavorizaţi din Lereşti şi din alte comune din Argeş.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.