lasconi

Elena Lasconi şi colegii săi din Primăria Câmpulung au făcut încă un pas pentru racordarea tuturor gospodăriilor din Câmpulung la rețeaua de apă și canalizare.

 

„După ce am trimis echipe pe teren și după ce am centralizat toate email-urile pe care le-am primit, situaţia este următoarea: de șase ori mai multe străzi fără apă decât mi s-a prezentat inițial. Vorbim despre 58 de străzi (dar o să mai verific pe teren), mai exact, e nevoie de 60 de km de conductă de apă; de două ori mai multe străzi fără canalizare decât prezentarea inițială. 18 străzi, necesar 10 km conductă canalizare. Acum avem hărți, ne apucăm de ridicări topo și studii de fezabilitate, iar din februarie urmează scrierea proiectului european. Scopul este racordarea tuturor gospodăriilor din Câmpulung la apă și canalizare”, precizează Elena Lasconi.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.