pug mioveniIon Georgescu, primarul oraşului Mioveni, este foarte revoltat legat de faptul cu PUG-ul oraşului, unul făcut ca la carte, nu a fost aprobat de către consilierii locali de la PNL şi USR-PLUS. Iată ce spune primarul Ion Georgescu:

 

„Deși este un element de interes strategic, extrem de important din punct de vedere al actului administrativ, se pare că pentru colegii consilieri, reprezentanți ai PNL și USR-PLUS interesul partidului primează în fața interesului cetățenilor. Astfel nu se poate explica gestul lor și refuzul de a vota Planul Urbanistic General - cel care constituie documentaţia de bază pentru elaborarea şi corelarea politicilor locale de dezvoltare, pentru eliberarea certificatelor de urbanism şi a autorizaţiilor de construire și care are drept scop stabilirea obiectivelor, direcțiilor principale de acțiune și măsurilor de dezvoltare a orașului pentru o perioadă de 10 ani.

 

De dragul unei autointitulate opoziției, fără motive plauzibile sau explicații pertinente, consilierii PNL și USR-PLUS au refuzat să aprobe PUG-ul orașului, act politic care nu trebuie să rămână netaxat de cetățenii care le-au acordat votul de încredere.

 

Încă de la constituirea noului Consiliu Local am afirmat că acțiunile politice trebuie să se delimiteze de cele administrative, iar deciziile pe care le vom lua ca și reprezentanți ai orașului vor fi doar în interesul comunității, de comun acord și transparent.

 

Indiferent de culoarea politică, votul cetățenilor este cel care ne-a propulast drept vectori ai interesului comunității din punct de vedere administrativ, iar dezvoltarea și progresul se pot realiza, democratic, doar ca echipă de 19 consilieri, nu individual sau grup de interese”.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.