martauDoctorul Alina Martău, unul dintre cei mai apreciaţi medici de la Urgenţe de la Spitalul Judeţean Argeş, a scris o postare pe Facebook în care aduce critici parlamentarilor şi decidenţilor privind lipsa luării unor hotărâri importante pentru proiectul gărzilor medicilor trecute ca vechime în muncă. Asta şi în condiţiile în care în ultimele opt luni, în contextul pandemiei de coronavirus, medicii au muncit foarte mult.

Iată ce a scris Alina Martău: „Proiectul gărzilor trecute ca vechime în muncă nu merita să fie redeschis și votat? Plata orelor de gardă nu trebuia revizuită? Lupta cu virusul va continua, lașitatea nu e cunoscută în sănătate, dar nu căutați dragi decidenţi să vă folosiți de devotamentul nostru, pentu a uita că mai avem și drepturi”.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.