s1.jpg

În această perioadă, angajații sectorului spații verzi din cadrul S.C. Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni S.R.L., efectuează lucrări specifice în vederea pregătirii și protejării spațiilor verzi pentru iarnă – lucrări de protejare cu diferite materiale a plantelor sensibile la ger, strângerea periodică a frunzelor uscate și scoaterea florilor anuale care încep să-și piardă rolul decorativ dar și curățarea/toaletarea arbuștilor de frunze și crengi uscate, pentru a îndepărta riscul bolilor și dăunătorilor.

Toaletarea arbuștilor presupune o intervenție la coroana acestora, eliminarea ramurilor ce obturează și prejudiciază imobile, surse de iluminat, indicatoare rutiere, cu rolul de a stimula creșterea sau înflorirea, crearea unei forme decorative și regenerare.

„Pentru buna desfășurare a lucrărilor specifice în vederea pregătirii și protejării spațiilor verzi pentru iarnă și a toaletării arbuștilor, vă rugăm să nu ignorați anunțurile cu privire la eliberarea parcărilor, pe care angajații noștri le lipesc”, transmit reprezentanții SEdC Mioveni.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.