iluminat_mioveni.jpg

Angajații Serviciului de Iluminat Public din cadrul S.Ed.C. Mioveni au început montarea iluminatului festiv pentru sărbătorile de iarnă.

Iluminatul festiv din oraşul Mioveni va fi pus în funcţiune treptat, pe măsura instalării, astfel ca întreg sistemul să fie funcţional până la începutul lunii decembrie.

Lucrările de montare a instalațiilor vor viza atât centrul orașului cât și cartierele acestuia, aranjamentul din acest an fiind unul special, menit să ne introducă în atmosfera specifică, de sărbătoare. Figurine sub formă de fulgi de nea, ghirlande, arcade, candelabre luminoase vor împânzi întreg orașul cât și cartierele, toate menite să ne introducă în atmosfera specifică, de sărbătoare.

De asemenea, tradiționalul brad de Crăciun va fi învăluit de figurine 3D cu simboluri ale sărbătorilor de iarnă, de diverse dimensiuni și tonuri luminoase, angrenate într-un val vijelios ce pornește de la bază și înconjoară spiralat bradul, până la vârf, lăsând în urmă o dâră de luminițe colorate.

În fiecare an, orașul Mioveni, frumos împodobit pentru sărbătorile de iarnă, a atras vizitatori din județ, dar și din țară

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro