strajan si georgescuÎn viitorul apropiat, Spitalul Orășenesc Mioveni ar putea beneficia de experiența și contribuția profesională a doctorului Dan Florin Strajan, medic primar, cu o activitate prodigioasă de peste 25 ani în obstetrică-ginecologie și învățământul universitar.

Profesionist și medic de excepție, dr. Strajan, alături de echipa sa cu care lucrează în spitalele din București, ar putea realiza nașteri și intervenții din domeniul obstetrică-ginecologie la Mioveni.

„În acest sens, am purtat discuții cu domnia sa, pentru a găsi cea mai bună cale comună de colaborare. Astfel pe viitor, pacientele din Argeș, care pe timpul celor nouă luni de sarcină beneficiază de serviciile medicale ale dr. Străjan vor avea posibilitatea de a naște aici, acasă, în cele mai bune condiții la Mioveni, asistate de o echipă de specialiști de la București, condusă de renumitul medic. Sper ca această propunere să se concretizeze și să devină realitate cât mai curând!”, spune Ion Georgescu, primarul oraşului Mioveni.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.