mioveniO echipă a televiziunii publice France 5 din Franţa a venit miercuri 22 iulie la Mioveni pentru a realiza un amplu reportaj despre oraş. Reportajul va fi difuzat pe 29 septembrie, iar începând cu 30 septembrie va putea fi văzut şi pe pagina de YouTube a celor de la France 5.

 „Am discutat cu jurnaliştii francezi legat de dezvoltarea oraşului Mioveni şi cum a traversat oraşul perioada pandemiei”, ne-a declarat primarul Ion Georgescu.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.