orbanGraţie eforturilor primarului Ion Georgescu şi în ciuda lipsei de reacţie şi a şicanelor mai-marilor judeţului, inclusiv colegi de partid în PSD cu acesta, 4 medici din Capitală vor veni săptămâna viitoare să lucreze la compartimentul ATI de la secţia COVID a Spitalului Mioveni. Deocamdată, cum medicilor de acolo le-a expirat duminică 5 iulie detaşarea, pacienţii de la Terapie Intensivă au fost mutaţi la alte spitale, iar ATI-ul se va redeschide cel mai probabil miercuri 8 iulie.

Prim-ministrul Ludovic Orban ne-a oferit o declaraţie în exclusivitate legat de problemele de la Mioveni: . „Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, care îl pilotează pe directorul Spitalului Judeţean, nu mai doeşte să accepte să fie detaşaţi medicii la Spitalul de la Mioveni, deşi acesta este spital COVID. Voi vorbi cu domnul ministru Tătaru pentru a interveni şi discuta cu directorul Spitalului Judeţean Argeş ca să se asigure continuitatea asistenţei medicale la Mioveni. Dacă cei din Argeş se ceartă între ei în partid, să se certe în partid, însă aceştia să nu afecteze sănătatea oamenilor”.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.