georgescuPrimarul orașului Mioveni, Ion Georgescu, demonstrează încă o dată că imposibilul poate deveni posibil, însă doar cu sârguință, iar în cazul acesta, și grijă față de semeni. Graţie eforturilor mari ale primarului Ion Georgescu, ATI-ul secţiei COVID de la Mioveni nu se mai închide.

Deşi vineri 3 iulie mai-marii judeţului anunţau că ATI-ul de la Mioveni se închide din cauza lipsei medicilor, primarul Ion Georgescu a dovedit încă o dată că binele comunităţii este prioritatea sa absolută. Şi ce nu au reuşit Raed Arafat şi ceilalţi oficiali de frunte din judeţ - să găsească medici disponibili să vină la Mioveni - a făcut-o primarul Ion Georgescu. Iar duminică 5 şi respectiv luni 6 iulie, la secţia ATI de la Mioveni vor sosi 4 medici, toţi din Bucureşti. Aceştia vor lucra împreună cu 12 asistente. O veste excelentă într-o perioadă foarte dificilă şi în care prea mulţi oficiali nu au reacţie. Iar exemplul dăruirii lui Ion Georgescu pentru comunitate este unul de nota 10.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.