spital-mioveni.jpg

"Cel mai bun doctor este trenul de București", așa se spunea nu cu mult timp în urmă în Argeș. Chiar și acum, mulți argeșeni bat drumul până la spitalele din capitală pentru a se trata de diverse afecțiuni sau pentru a se opera. Ei bine, iată că acum cei care merg la București pentru a se căuta de sănătate vor putea să se trateze aici, în județ, mai precis la Spitalul Orășenesc Mioveni care dispune de aparatură de ultimă generație și de condiții excelente. După ieșirea din starea de urgență, odată cu reluarea activității de tratare a pacienților, în Spitalul Mioveni fluxul de pacienţi a ajuns la capacitatea anterioară izbucnirii pandemiei. Pentru a găsi cele mai sigure și eficiente proceduri de tratare pentru problemele de sănătate ale pacienților, Spitalul Orășenesc Mioveni a dezvoltat o relație contractuală cu o echipă medicală multidisciplinară care activează la spitale din capitală.
Această echipă de specialiști oferă servicii de chirurgie generală, respectiv operații clasice și laparoscopice, atât proceduri decontate prin Casa Națională de Asigurări de Sănătate, dar și proceduri nedecontate. "Chiar ieri au venit acești medici - o echipă de șapte persoane - care au făcut operații la noi în spital. Vor veni acești medici regulat la noi în spital, așa încât cetățenii județului nu vor mai fi nevoiți să plece la București. Este un proiect la care un aport deosebit îl are managerul spitalului din Mioveni, domnul doctor Horia Trăilă", ne-a declarat Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni.
Datorită dotărilor de ultimă generație și al potențialului de care Spitalul Orășenesc Mioveni dispune, echipa de medici din București a acceptat propunerea noastră de parteneriat, în acest moment persoanele interesate putând deja opta pentru programări, în vederea constultațiilor preliminarii.
Oferta este deschisă tuturor argeșenilor, indiferent de localitatea în care locuiesc, cu sau fără trimitere de la medicul de familie.
Programările se fac la recepția noului Spital Orășenesc Mioveni, telefon 0372.79.12.12.
Pacienţii care au nevoie de diverse intervenţii medicale, chiar şi pentru cele minore, testul COVID este obligatoriu. Testarea se realizează la laboratorul propriu prin sistem PCR-RT.

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro