somaj tehnicPandemia de coronavirus a făcut ca sute de mii de angajaţi din ţară să fie în şomaj tehnic timp de cel puţin o lună. Iar Argeşul s-a numărat printre judeţele cu cei mai mulţi angajaţi în şomaj tehnic în lunile martie şi aprilie.

După cum ne-a declarat Nicolae Bădescu, directorul AJOFM Argeş, „În aprilie am avut 4.510 firme cu aproape 64.000 de angajaţi care au beneficiat de şomajul tehnic. Ca şi sume, este vorba de aproximativ 110 milioane lei. În martie am avut 2.300 de firme cu aproximativ 30.000 de angajaţi cu şomaj tehnic. Şomajul tehnic pentru aprilie a fost deja plătit, cu excepţia celor care au depus documente greşite”.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.