adrian_miutescu.jpg
Liderul PNL Argeş, Adrian Miuţescu, ţine să facă o serie de precizări importante după ce în spaţiul public au apărut informaţii şi speculaţii legate de viitorul prefect liberal al Argeşului. Cele mai mari şanse să ajungă prefect le are Sorina Marin, înalt funcţionar public în cadrul Agenţiei Judeţene pentru Protecţia Mediului, arată surse din PNL. Pentru PSD, un prefect convenabil şi comod din partea PNL ar fi Cristian Soare, care a mai ocupat această funcţie şi în trecut, dar se pare că şansele sunt slabe în acest sens. Poate chiar nule! Oricum, aşteptăm de la PNL Argeş să pună în fruntea Prefecturii un om destoinic, nu ca Emilian Dragnea, prefectul-breloc al şefului Jandarmeriei din Argeş! Astfel, Adrian Miuțescu a ținut să facă o serie întreagă de precizări privind numirea viitorului prefect al județului Argeș. ”Până la această oră nu a fost avansat, oficial, niciun nume pentru funcția de prefect al Județului Argeș. Am văzut că au apărut unele speculații în spațiul public, prin intermediul presei, dar asigur pe toată lumea că sunt lipsite de temei, iar informațiile care circulă sunt false. Funcția de prefect, una extrem de importantă, este ocupată conform legii și nu se decide nici în redacțiile unor publicații, nici pe stradă, nici prin cafenele.
Această funcție se discută în forul de conducere al partidului, în cazul de față BPJ al PNL Argeș, se discută cu membrii partidului și se fac consultări, evident, cu Guvernul, apoi se ia cea mai bună decizie având ca bază democrația din partid și ca principale argumente pregătirea profesională a celui care va fi desemnat, calitatea sa morală, precum și buna sa credință dovedită în timp, în spațiul social.
De aceea, repet, toate zvonurile propagate pe diverse canale, până la această oră, sunt egale cu zero și îi rog pe toți oamenii serioși să le ignore. PNL este un partid responsabil care respectă legile acestei țări și își respectă propriul statut.
La această oră vă pot spune doar un singur lucru: viitorul prefect al județului Argeș va întruni toate calitățile profesionale și umane menționate anterior.”, afirmă președintele PNL Argeș. 

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro