candidati_pnl_pitesti.jpgSituaţia tensionată din cadrul PNL Argeş, după ce mai mulţi primari şi unii membri sau foşti membri ai PNL au mers la liderul Ludovic Orban pentru a spune că nu îl mai susţin pe preşedintele PNL Argeş Adrian Miuţescu, bulversează activitatea filialei. Tocmai când era lupta mai în toi pentru desemnarea candidatului la Primăria Piteşti şi când orice om de bună credinţă credea că toate "tunurile" vor fi îndreptate împotriva adversarilor politici, că doar urmează alegeri prezidenţiale, a izbucnit un conflict care nu face deloc bine partidului. Am luat legătura cu membrii PNL aflaţi în cursa pentru a fi desemnaţi drept candidaţi ai PNL pentru funcţia de primar al Piteştiului, iar reacţiile lor demonstrează că tot ceea ce se întâmplă nu este deloc benefic pentru partid.

"Un moment prost gândit"

"Este un moment foarte prost gândit pentru ce ar vrea unii să facă în filială, în condiţiile în care toate motoarele partidului ar trebui să fie turate într-un singur scop, şi anume susţinerea candidaturii lui Klaus Iohannis la preşedinţia României, mai ales că nu mai e mult până la alegeri! Ori, este clar: mandatul de preşedinte al domnului Miuţescu la PNL Argeş este până în 2021. A fost ales prin vot şi tot prin vor democratic va fi ales şi noul preşedinte. Până atunci, orice schimbare este forţată, neavenită!", ne-a declarat doctorul Tiberiu Irimia, intrat de curând în lupta pentru desemnarea ca drept candidat al PNL pentru funcţia de primar al Piteştiului.

"Mă simt bulversat"

Mihai Coteţ, unul dintre cei care aspiră la statutul de candidat al PNL la Primăria Piteşti, afirmă că toate aceste evenimente au avut darul de a-l nedumeri. "Eu sunt de câteva luni în partid şi vă spun sincer că mă simt bulversat de cele întâmplate. E foarte greu să găsim bunăvoinţa colegilor de a construi ceva împreună! Eu unul îmi continui lupta pentru a fi desemnat candidat la Primăria Piteşti şi sper să existe maturitatea şi înţelepciunea necesare pentru a se clarifica situaţia şi să se ia deciziile cele mai bune pentru partid", ne-a declarat Mihai Coteţ.

"Nu este corect ce fac cei excluşi din partid"

Ana Stan, de asemenea candidat în această competiție internă a PNL Pitești, ne-a spus că nu doreşte să comenteze demersul primarilor deoarece a aflat doar din presă de acesta. În schimb, are ceva de spus la adresa celor care au fost excluși din partid (n.r. - cum ar fi Radu Perianu, Dumitru Moise, Andrei Moşteanu etc.). "Condamn cu tărie ceea ce fac cei care au fost excluşi din partid. Apelează la nişte metode pe care eu le-am crezut de mult apuse. Nu i-am văzut să muncească prea mult pentru partid şi consider că nu e corect cum procedează, fac mult rău organizaţiei", ne-a declarat Ana Stan.

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro