ludovic_orban.jpgMunicipiul Pitești se va relansa economic și social dacă o condiție necesară, dar nu și suficientă, va fi îndeplinită: construirea autostrăzii Pitești-Sibiu.
Această autostradă va face legătura nu doar între Vechiul Regat și Transilvania, așa cum își doresc toți românii, ci și între Portul Constanța și Occident, așa cum proiectează lumea business-ului internațional, din care România trebuie să facă parte.
Când acest tronson va fi realizat, vom putea vorbi, practic, de o altă Românie, una în care transportul mărfurilor și al persoanelor nu va mai fi drastic limitat de o infrastructură depășită și precară, așa cum se întâmplă astăzi.
Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat la Adunarea Regională a organizațiilor PNL Sud-Vest Oltenia că ”Sibiu-Piteşti şi tronsonul de autostradă Calafat-Lugoj, vor fi gata sub o guvernare liberală de 4 ani de zile.”
De asemenea, foarte important pentru Pitești, Ludovic Orban a mai făcut o declarație și despre realizarea drumului expres Craiova-Pitești.
Iată declarația: "În 2008 am aprobat în Guvernul liberal indicatorii tehnico-economici pentru realizarea drumului expres Craiova-Piteşti. Nici astăzi nu este gata, iar ceea ce a făcut PSD, inaugurând o lucrare în care nu erau decât nişte borduri pe un teren privat, este o rușine pentru orice fel de om politic din România. Noi vom construi drumul expres Craiova-Piteşti, iar dacă eram din 2008 la guvernare era de mult gata.”

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro