postelnicescu.jpgMarius Postelnicescu, președinte interimar al PNL Pitești, spune că va urgenta desemnarea candidatului partidului pentru Primăria orașului. Postelnicescu își dorește ca sondajul și alegerea candidatului să se facă luna aceasta. Liberalul spune că se va face și un program pentru administrarea Piteștiului, care va fi prezentat locuitorilor orașului.

"Vrem să câștigăm Piteștiul, atât Primăria cât și în Consiliul Local. În aceste opt luni au fost tot felul de discuții, că PNL Pitești nu este destul de puternică. Ne dorim ca oamenii să înțeleagă că PNL este varianta corectă. Suntem foarte serioși și hotărâți. În luna aceasta sondajul pentru Pitești se va face. Apoi BPL Pitești va începe să fundamenteze documentul pentru administrarea Piteștiului, cu chestiuni serioase, nu populisme. Ne dorim ca acest oraș să fie revoluționat, vrem un oraș frecventabil. Vă vom spune și sursele de finanțare pentru proiectele noastre, care sunt unele majore, ce se vor întinde pe mai mulți ani", a declarat Postelnicescu.

Președintele PNL Pitești crede că partidul va merge cu propriul candidat pentru Primărie, indiferent de alianțele ce vor fi decise la nivel înalt, cu USR sau oricare alt partid. "Decizia pentru o alianță electorală va fi luată la nivel înalt. Dar cred că PNL va merge singur la Primăria Pitești, eu îmi doresc să avem candidatul nostru", a spus Marius Postelnicescu. 

 

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro