cotet_mihai.jpgLiberalul Mihai Coteț consideră că are șanse mari să fie primul în sondajul PNL pentru desemnarea candidatului la Primăria Pitești. Coteț spune că luna aceasta se va organiza sondajul și PNL își va alege candidatul. În cursa internă, Coteț candidează împotriva Anei Stan, a lui Tiberiu Irimia și a lui Alexandru Tudan. Narcis Sofianu se pare că a renunțat la intenția de a candida în favoarea doctorului Irimia.

"Cred că este momentul să luăm o decizie! Mă bucur că și colegul Tibi Irimia s-a înscris. Dar cu cât vom întârzia luarea unei decizii, cu atât ne va fi mai greu să le arătăm piteștenilor de ce vrem să câștigăm. Trebuie să ieșim și cu o listă pentru Consiliul Local cu oameni care merită să fie acolo, care își doresc să facă ceva pentru comunitate. Este timpul să ne organizăm, să arătăm că suntem o echipă unită. Decizia trebuie luată cât mai repede. Nu sunt un politician de meserie și nici nu doresc să fiu, vin din privat și voi lupta până în ultima clipă să fiu desemnat", a declarat Mihai Coteț.

Omul de afaceri piteștean a intrat în politică de nici un an de zile și face parte din biroul interimar de conducere al PNL Pitești, unde este vicepreședinte.

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro