dancila_georgescu.jpgPremierul Viorica Dăncilă a participat la inaugurarea noului spital din Mioveni, investiție unică în țară în ultimii 30 de ani. Spitalul va presta servicii decontate de CNAS, la eveniment fiind prezenți atât președintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, Vasile Ciurchea, cât și ministrul Sănătății, Sorina Pintea.

“E un eveniment important pentru Mioveni și pentru întreaga regiune. Este un spital modern, am văzut și aparatura cu care este dotat. Deci iată că se fac investiții. Guvernul României a participat la această investiție și era normal.  Pentru mine, ca prim-ministru, este important că se fac spitale în România, în timp ce alții vorbeau de închiderea de spitale”, a declarat Viorica Dăncilă la conferința de presă ce a urmat după inaugurare.

Premierul l-a felicitat pe primarul Ion Georgescu pentru eforturile depuse pentru realizarea acestui obiectiv și l-a asigurat că va avea în continuare în Guvernul României un partener de încredere. La rândul său, primarul Georgescu i-a oferit premierului o plachetă și o machetă a noului spital, spunând că va avea și în continuare nevoie de ajutor guvernamental pentru derularea proiectelor sale.

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro