primari_pnl.jpgAseară, aproape toți primarii PNL din Argeș au luat drumul Bucureștiului pentru a se întâlni cu Rareș Bogdan. Întâlnirea a avut loc la un restaurant din capitală, unde cei prezenți au discutat preț de câteva ore, tema principală fiind alegerile prezidențiale.

O prezență surpriză la această întâlnire a fost a primarului comunei Corbi, Virgil Baciu, care la ora actuală este independent. Baciu este dorit de mai mulți liberali argeșeni să revină în partid, după ce în urmă cu câțiva ani a fost exclus din PNL.

De altfel, la alegerile prezidențiale trecute, la nivelul județului Argeș, în comuna Corbi, condusă de Virgil Baciu, s-au obținut printre cele mai bune rezultate pentru Klaus Iohannis, Baciu fiind încă de pe atunci un susținător convins al lui Iohannis.

virgil_baciu.jpg

Revenind la întâlnirea de aseară cu Rareș Bogdan, chiar primarul Virgil Baciu ne-a declarat că a fost o întâlnire de bun augur, în cadrul căreia s-a discutat doar de alegerile prezidențiale.

,,S-au stabilit niște teme privind alegerile prezidențiale, targeturi și directive pe care trebuie să le urmăm. Vrem să câștigăm alegerile în Argeș. După întâlnirea cu Rareș Bogdan, cu toții am plecat spre casele noastre cu adevărat mobilizați și cu o dorință puternică de a câștiga alegerile în Argeș”, a declarat Virgil Baciu pentru Financiarpress.ro.

Totodată, liberalii argeșeni se pregătesc și pentru lansarea candidaturii de la Pitești a lui Klaus Iohannis, care va avea loc săptămâna viitoare, sâmbătă, 07.09.2019.

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro