marius_parvu.jpg

Premierul Viorica Dancilă l-a demis joi pe șeful Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, argeșeanul Marius Pîrvu. În urmă cu două săptămâni, Marius Pirvu și-a pierdut răbdarea în timpul unei conferințe de presă și a început sa se certe cu jurnaliștii care-i adresau întrebări.

Șeful ANPC, Marius Pîrvu, a fost extrem de iritat când a fost întrebat de faptul că instituția pe care o prezidează a refuzat să înscrie țara noastră într-un proiect european privind cercetarea dublului standard în industria alimentară. La conferință a participat și ministrul Economiei, Niculae Bădălău, care a spus că n-a știut despre proiect, având multe domenii de gestionat în minister, dar că se va informa. Apoi, pe un ton mai apăsat, ministrul Economiei i-a cerut lui Marius Pîrvu să le prezinte cât mai curând jurnaliștilor concluziile studiului ANPC, dar să o facă „mai calm, că e mai bine".

Pîrvu este membru PSD Argeș, fost consilier județean și fost director la Arpechim și ABAAV Argeș (Apele Române).

În locul lui a fost numit Horia-Miron Constantinescu, care a condus până acum Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța. Ambele decizii au fost publicate în Monitorul Oficial.

 

 

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro