postelnicescu.JPGConsilier județean și prim-vicepreședinte PNL Argeș, Marius Postelnicescu susține că multe Primării, inclusiv din Argeș, vor rămâne în toamnă fără bani pentru funcționare. Postelnicescu spune că mult-așteptat rectificare bugetară a Guvernului nu va putea face minuni. În pragul dezastrului sunt în special localitățile din mediul rural fără venituri proprii considerabile.

"Bugetul pentru UAT-uri a fost prost întocmit. Venitul minim garantat, pentru funcționare, nu este asigurat de Guvern pentru fiecare UAT. În toamnă, multe Primării vor intra în colaps", spune Postelnicescu.

Liberalul susțină că a vorbit cu mai mulți primari din Argeș, care sunt îngrijorați că nu vor avea bani nici măcar de cofinanțări, pentru terminarea unor proiecte pe fonduri guvernamentale sau europene. "Sunt Primării care nu pot să-și finalizeze proiectele pentru că nici nu au bani de cofinanțare. Nu mai vorbim de birocrația pentru obținerea avizelor. Nu văd o îmbunătățire a situației privind investițiile UAT-urilor", a spus Marius Postelnicescu.

 

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro