santoreli.jpgUn consilier local a atras atenția în ședința CL Ștefănești de joi că soțul primăriței Jenica Dumitru e nelipsit din primărie și se comportă mai rău ca un bodyguard. Marian Gubavu, consilier PAM, a spus că l-a găsit pe Adrian Santoreli mereu în biroul primăriței și că acesta îi repede pe cetățenii veniți în audiență.

"Anumiți cetățeni se vaită că atunci când vin în audiență la doamna primar, în permanență se află acolo soțu, concubinul, sau ce o fi. Le răspunde, se vede primar, unui cetățean i-a rupt cererea. Nu știu cine mai este primar în oraș! Domnul ăsta nu locuiește în Ștefănești și nu lucrează în primărie, dar e mereu în biroul primarului", a spus Gubavu. Consilierul a spus în plenul ședinței că i s-a întâmplat chiar lui să fie întâmpinat, în biroul primarului, de Santoreli. 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.