pendiuc.JPGPână acum la PNL s-au înscris deja șase oameni politici care doresc să candideze din partea liberalilor la Primăria Pitești. Printre aceștia se află Dănuț Dinu, consilier local independent, președintele PNL Pitești, Radu Perianu și prim-vicepreședintele PNL Argeș, Marius Postelnicescu.  Fostul primar al orașului, Tudor Pendiuc, nu și-a manifestat încă intenția de a candida pentru PNL, dar președintele organizației județene, Adrian Miuțescu, spune că un sondaj care va fi efectuat în martie va fi decisiv. Liderul PNL Argeș nu exclude astfel posibila candidatură a lui Pendiuc, cu care a purtat discuții pe această temă.

"În martie vom face sondaj și vom vedea cum stă fiecare. Dacă nu stă bine niciunul, vom căuta alți candidați. Nu trebuie să candidăm doar de dragul de a candida", a declarat Adrian Miuțescu. Acesta a spus și că piteștenii vor decide pe cine doresc în fruntea Primăriei și vor avea ultimul cuvânt. Asta deși, personal, ar prefera "oameni curați", fără probleme penale. Sondajul din martie îi va include atât pe cei înscriși în competiția internă a PNL, cât și alte nume, care vor fi luate în calcul de liberali drept posibili candidați.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.