Reabilitare-drumuri-PSD-Arges.jpegPSD Argeș continuă să susțină comunitățile locale pentru proiecte de dezvoltare, modernizare și îmbunătățirea condițiilor de trai pentru cetățeni.

“În acest sens, Consiliul Județean Argeș, al cărui președinte este liderul social-democrat Ion Mînzînă, a aprobat alocarea de noi fonduri pentru dezvoltarea județului și sprijinirea comunităților locale.

Este vorba, pe de-o parte, despre sume defalcate din TVA – 10.086.000 de lei – pentru modernizarea și asfaltarea de drumuri județene și comunale, dar și, după caz, construirea sau reabilitarea de poduri.

Pe de altă parte, au fost alocate sume defalcate din impozitul pe venit – 36.829.000 lei – pentru diverse proiecte cum ar fi extinderea rețelelor de canalizare și alimentare cu apă, modernizarea școlilor și drumurilor, construirea de poduri și săli de sport.

Aceste măsuri demonstrează o dată în plus angajamentul PSD Argeș de a investi constant în dezvoltarea județului și în îmbunătățirea condițiilor de trai pentru comunitățile locale”, transmite PSD Argeș.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.