maracineni_1.jpgMinistrul Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura Oprescu, și președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, Ion Mînzînă, au fost alături de primarul Nicolae Dascălu și de cetățenii din comuna Mărăcineni cu ocazia ”Sărbătorii Cireșelor”, prilejuită de Ziua Comunei. Comuna Mărăcineni marchează în aceste zile și împlinirea a 543 de ani de la prima atestare documentară a localității. La evenimente au luat parte și oaspeți de peste hotare, prieteni ai Mărăcineniului.

Au fost acordate diplome pentru consătenii care au împlinit 50 ani de convieţuire, pentru cei mai vârstnici localnici, diplome de recunoştinţă pentru văduvele veteranilor de război, diplome de merit pentru elevii cu rezultate deosebite la învăţătură, dar și diplome pentru sportivii de pe raza localităţii Mărăcineni.

Ministrul Simona Bucura-Oprescu a subliniat performanțele administrative de la Mărăcineni și rezultatele muncii în echipă.

maracineni_02.jpg

”Este o mare bucurie pentru mine să fiu astăzi aici, acasă, la Mărăcineni! Astăzi este “Sărbătoarea Cireșelor”, sărbătoarea Mărăcineniului, a oamenilor harnici și buni. La Mărăcineni, prin rezultatul obținut de domnul primar Nicolae Dascălu pe 9 iunie am arătat că munca stăruitoare învinge totul. Iar munca domnului primar a fost recompensată cu încrederea noastră, a celor din Mărăcineni. Vă mulțumesc tuturor pentru încrederea pe care ați acordat-o la Mărăcineni domnului primar Dascălu, echipei sale pentru Consiliul Local, domnului Ion Mînzînă pentru președinția Consiliului Județean și întregii echipe social-democrate fiindcă munca se face în echipă. Angajamentul Guvernului Marcel Ciolacu rămâne acela de a face tot ce depinde de noi pentru ca în România să fie mai bine pentru fiecare dintre cei care muncesc și trăiesc în această țară!”, a fost mesajul transmis de ministrul Simona Bucura-Oprescu.

Primarul Nicu Dascalu a primit din partea președintelui Consiliului Județean, Ion Mînzînă, o diplomă de excelență în administrație.

maracineni_03.jpg

”Comuna Mărăcineni este un model de bune practici privind administrația, atragerea de fonduri și investițiile. Proiectele implementate aici, la Mărăcineni, se văd la tot pasul. Îl asigur pe primarul Nicolae Dascălu de tot sprijinul meu și al Consiliului Județean în continuare, deoarece doar împreună se pot face investiții care să contribuie, într-un final, la îmbunătățirea vițeii cetățenilor din această localitate și, prin extensie, din întreg județul”, a spus președintele Ion Mînzînă.

La eveniment au fost prezenți și parlamentari, primari, consilieri județeni și locali ai PSD.  

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.