lasconiElena Lasconi este în ultimele săptămâni politicianul despre care se vorbește cel mai mult în România. După ce a făcut din orașul Câmpulung un exemplu de administrație publică de succes, cu zeci de proiecte majore atrase, Elena Lasconi este principala favorită la alegerile de săptămâna viitoare pentru președinția USR și văzută ca favorită pentru a fi candidata USR la alegerile prezidențiale. Elena Lasconi a vorbit pentru FinanciarPress.ro despre cum va colabora cu Dominic Fritz, un alt lider important al USR, dar și ce planuri are ca potențial candidat la alegerile prezidențiale.

”În ceea ce privește alegerile pentru președinția USR, eu știu că Dominic Fritz are o altă listă. Însă dacă voi câștiga alegerile, vom lucra împreună. În plus, Dominic mă va susține dacă voi candida la alegerile prezidențiale”, spune Elena Lasconi.

Legat de șansele ca România să aibă pentru prima oară o femeie-președinte Elena Lasconi este de părere că ”o femeie are mai multe atuuri, în frunte cu empatia, ce este esențială. O femeie știe foarte bine cum să țină familia unită, o femeie-președinte ar putea începe să lucreze în ceea ce privește unirea poporului. Și am încercat să dau aceste semnale chiar de la Câmpulung, orașul unde sunt primar de patru ani, și cred că aș putea extinde exemplul Câmpulung la nivel național, localitate cu localitate”.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.