andrei

Ales consilier local din partea PNL la alegerile locale din 9 iunie, Andrei Sorescu este, la doar 24 de ani, cel mai tânăr consilier local din istoria orașului Curtea de Argeș. Și, ca detaliu special și de suflet, precedentul record a fost deținut chiar de către tatăl său, Sorin Sorescu, actualul director al DSVSA Argeș, care în 2004, la 31 de ani, devenea cel mai tânăr consilier local din istoria fostei capitale a Țării Românești.

Consilier local și președinte al TNL Curtea de Argeș, Andrei Sorescu este de mai mult timp un tânăr liberal extrem de activ și implicat în comunitate. Andrei a vorbit pentru FinanciarPress.ro despre planurile și proiectele sale pentru Curtea de Argeș.

”Fiind tânăr, pot înțelege foarte bine problemele și doleanțele tinerilor din oraș, pot discuta cu ei deschis, îi pot asculta. Este important pentru tinerii din Curtea de Argeș că au un reprezentant în Consiliul Local. Pot fi liantul perfect între autorități și tineri. Îmi propun să fac echipă cu toți cetățenii și să merg mult pe teren, să păstrăm un dialog cât mai strâns. Pe partea de turism, am un proiect special, orașul Curtea de Argeș are un potențial foarte mare. Doresc să ajutăm și producătorii locali. Îmi propun să realizez alături de colegii mei o hartă a orașului turistic, o hartă pe care să fie și un circuit pentru cei care vin să viziteze orașul, fie turiști străini sau din țară. Pentru că orașul Curtea de Argeș, de care sunt foarte atașat, merită promovat pe măsura potențialului său foarte mare”, spune Andrei Sorescu.

Andrei Sorescu a absolvit în vara lui 2023 Facultatea de Drept de la Universitatea din București, clasându-se între primii 10 absolvenți și având rezultate foarte bune pe tot parcursul studiilor universitare.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.