soareEmanuel Soare, candidatul Alianței Dreapta Unită la președinția Consiliului Județean Argeș și președinte Forța Dreptei Argeș, a obținut peste 35.000 de voturi la alegerile din 9 iunie.

Un om și un politician cu multă clasă și eleganță, Emanuel Soare a ținut să transmită un mesaj special pe pagina sa de Facebook pentru toți cei care l-au votat.

”Le mulțumesc argesenilor și muscelenilor care mi-au acordat votul, pentru președinția Consiliului Județean Argeș, în speranța unei schimbări în bine a administrației județene. Deși schimbarea pe care și-au dorit-o la vârful Consiliului Județean nu se va petrece, promit să îi reprezint cu cinste în CJ Argeș, cu toată energia și implicarea de care am dat dovadă și cu alte ocazii. Votul celor peste 35.000 de argeșeni mă onorează și mă obligă să îmi continui munca pentru împrospătarea și profesionalizarea clasei politice și a administrației din județ”, spune Emanuel Soare, președinte Forța Dreptei Argeș.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.