vot-mioveni2.jpgAurel Costache a votat astăzi la una dintre secțiile de votare amenajate la Casa de Cultură a Sindicatelor din #Mioveni. Acesta a fost însoțit de ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura Oprescu, de Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean Argeș, de deputatul Pavelescu Nicolae, de viceprimarul Ciprian Țurlea, de directorul SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni Nicolae Tudose, precum și de consilieri județeni și locali.

Aurel Costache: ”Am votat pentru locuitorii orașului Mioveni, cu gândul la copiii orașului, la tinerii orașului, la persoanele în vârstă, la cei care trudesc zi de zi în întreprinderi. Am votat pentru o administrație transparentă, o administrație mai bună, mai eficientă. Am votat pentru continuarea proiectelor, pentru normalitate și pentru viitorul orașului Mioveni!”.

Ion Mînzînă: ”Sunt alături de această echipă dornică de performanță, dedicată construcției, dedicată unui viitor mai bun în localitatea Mioveni.”.

Simona Bucura-Oprescu: ”Îmi doresc ca proiectele pentru care am luptat să fie continuate de echipa noastră, echipă serioasă, echipă competentă, echipă pentru care întotdeauna prioritatea sunt oamenii. Am încredere că datorită echipei noastre lucrurile bune pe care le-am făcut vor continua să fie făcute aici la Mioveni!”.

Nicolae Tudose: ”Consider că atât la nivelul Primăriei orașului Mioveni, cât și la nivelul Consiliului Județean trebuie să avem o #echipă puternică și unită. Dacă discutăm de Primăria orașului Mioveni, aceasta trebuie condusă de o echipă puternică, unită, nu ca o afacere de familie. Ne dorim la Mioveni ca banii publici să rămână în orașul Mioveni. Să beneficieze de aceste fonduri cei mai mici până la cei în vârstă, să aibă toate condițiile și să găsească în orașul Mioveni locul unde le e drag să învețe și să se întoarcă după ce finalizează studiile.”.

Ciprian Țurlea: ”Astăzi am votat ca orașul Mioveni să dezvolte în continuare, să înflorească și să avem toate serviciile aici, la noi acasă, în orașul Mioveni. Am votat pentru ca tinerii noștri, copiii mei, copiii dumneavoastră, copiii tuturor locuitorilor orașului Mioveni să aibă un #viitor aici, la noi acasă, în orașul Mioveni!”.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.